UNIEK ONTWERP

De Dantracker GPS is langwerpig, plat en rond. De buitenkant heeft een diameter van 25,3 mm, een lengte van 202 mm en weegt 136 gram. De andere modellen zijn BI5 43*32*107mm, BI8 58*42*107mm en de BI10 120*65*40mm

GEMAKKELIJK INSTALLEREN

Als een abonnement is afgesloten, moet de Dantracker GPS tracker 10 seconden geschud worden en in ieder geval gedurende 15 minuten in de open lucht neergelegd worden. Dan gaat hij automatisch aan.

INGEBOUWDE SIM CHIP

De GPS tracker heeft een ingebouwde Embedded (ingebouwde) SIM chip met World Wide of Europees GSM telesupport. Dus zolang je GPS-bereik hebt, stuurt de tracker je posities door.

WEER EN WIND

De GPS tracker blijft werken in situaties waar de meeste trackers bevriezen of beginnen te zweten. De tracker functioneert goed bij temperaturen van -55 tot +85oC.

LEVENSDUUR

Onze GPS tracker werkt zolang de batterij functioneert. Hij is standaard geoptimaliseerd om posities door te sturen als hij 5 minuten niet bewogen heeft. Maar met een standbyduur van minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar overleeft hij waarschijnlijk het apparaat of machine dat het moet beschermen.

WATER- EN SCHOKBESTENDIG

De hardware is ingebed in een gel. Dankzij deze gel zijn de trackers waterbestendig tot ruim 10 meter en schokbestendig met de normale behuizing. deze behuizing zorgt er in ieder geval voor dat de werking van de trackers niet in gevaar komt bij iets heftigere omstandigheden.

GRATIS APP EN PORTAL

Je kunt de trackers volgen op de gratis APP of in het PORTAL op je computer. Ook zijn in het portal een aantal instelling te wijzigen.

HANDLEIDING

De Dantracker GPS tracker wordt geleverd met een simpele handleiding zodat je gemakkelijk en snel kunt beginnen.

Plaatsing

Dantracker GPS kan of op in de de apparaten die het moet volgen geplaatst / verstopt worden. Zorg ervoor dat het signaal niet geblokkeerd wordt door metaal of dat soort materialen die het signaal kunnen tegenhouden