UNIEK ONTWERP

De Dantracker GPS is langwerpig, plat en rond. De buitenkant heeft een diameter van 25,3 mm, een lengte van 202 mm en weegt 136 gram.

GEMAKKELIJK INSTALLEREN

Als een abonnement is afgesloten, moet de SG 5  a 10 seconden lang geschud worden, Dan gaat hij automatisch aan.

INGEBOUWDE SIM CHIP

De GPS tracker heeft een ingebouwde Embedded (ingebouwde) SIM chip met World Wide GSM telesupport. Dus zolang je GPS-bereik hebt, stuurt de tracker je positie door

WEER EN WIND

De GPS tracker blijft werken in situaties waar de meeste andere bevriezen of zweten. De batterij werkt bij temperaturen van -55 tot +85oC.

LEVENSDUUR

Onze GPS tracker is een wegwerpproduct. De batterij hoeft niet vervangen te worden. Hij is geoptimaliseerd om alleen posities door te sturen als hij 5 minuten niet bewogen heeft. Maar met een standbyduur van 15 jaar en maximaal 14.000 GPS tracks overleeft hij meestal het apparaat of machine die hij moet beschermen.

WATER- EN SCHOKBESTENDIG

De hardware is ingebed in een gel. Dankzij deze gel is de tracker waterbestendig tot ruim 10 meter en schokbestendig met de normale behuizing.

GRATIS APP EN PORTAL

Je kunt de trackers volgen op een APP of in een PORTAL op je computer.

HANDLEIDING

De Dantracker GPS tracker wordt geleverd met een simpele handleiding zodat je gemakkelijk kunt beginnen.

Plaatsing

Dantracker GPS kan op of in de de apparaten geplaatst worden. Zorg ervoor dat het signaal niet geblokkeerd wordt door metaal of dat soort materialen.