Dantracker GPS voor bedrijven

Daar waar het wereldwijde 2G-3G GSM-netwerk beschikbaar is, kan Dantracker uw kostbaarheden monitoren, van groot tot klein.
We bieden verschillende soorten geavanceerde tracking-apparaten batterijen werken Apparaten op batterijen kunnen in verschillende mogelijkheden worden gebruikt, zoals op gereedschappen, machines, vracht, etc.
Ze zijn eenvoudig te installeren en de levensduur van de batterij is maximaal 15 jaar.

Bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens en bouwmachines:

Kijk waar uw voertuigen zijn geweest of zich op dit moment bevinden. De besparing op GPS is groter dan u denkt.
Mocht een voertuig verdwijnen, dan is er een goede kans om deze terug te vinden. Bobcat, minigraafmachines, graafmachines, tractoren, cementmixers, schrapers, robotmaaiers, tuintrekkers, liften, motoren, landbouw, houtversnipperaar, bakfietsen, drones, borden, tuinpoorten, beursfiguren, enz.
Alles wat kan verdwijnen is met Dantracker GPS terug te vinden. Ook verzekeringstechnisch is dit interessant.

Licht wagenparkbeheer:

Dantracker is geen uitgesproken wagenparkbeheersysteem, maar biedt wel mogelijkheden. In het log kun je de posities van bijvoorbeeld vandaag bekijken.
Krijg een beter overzicht van uw “vloot” met Dantracker en bespaar veel geld.

Lease- en huurauto’s:

Maak uw leaseprijzen concurrerender met een eenvoudige GPS-tracker die eenvoudigweg moet worden geplaatst, niet gemonteerd.
Er is een verschil tussen of de klant € 20,00 per maand of € 70,00 per maand extra moet betalen.  Dantracker wordt ook gebruikt in de verhuursector, waar het vele soorten voertuigen en machines controleert.

Goederen, zendingen en containers:

Waar is de container met de zending? Waar is de container gebleven? Dantracker heeft de optimale oplossing voor apparaten met en zonder stroom. Krijg het volledige overzicht en monitor de posities direct in een app of het webportal.

Detective, leger, politie en speciale eenheden:

Tegenwoordig wordt Dantracker gebruikt door de politie, het leger en rechercheurs in veel landen, waar het grotere en kleinere taken oplost.
Er is een risico bij het plaatsen van een tracker, dus deze moet over een lange batterijduur beschikken en veel posities kunnen verzenden.
Een Dantracker voldoet aan de criteria en is ook waterdicht en schokbestendig, zodat hij onder auto’s, op tanks of elders kan worden gebruikt.

Aangepast ontwerp:

Indien gewenst kunnen wij de Dantracker leveren als losse printplaat met batterij zodat u uw eigen tracker applicatie kan maken . Deze kanworden ingebouwd in een plastic doos, een tuinlamp, een machine of iets geheel anders. Als u onze printplaat wilt gebruiken voor in in uw toepassing dat vinden we samen de juiste oplossing.

Contact:

Mail ons op info@dantrackergps.nl en er wordt contact met u opgenomen voor meer informatie of over onze vele spannende oplossingen.