Beschrijving Dantracker GPS

Eenvoudige installatie en bevestiging

Doordat de GPS Tracker een langwerpige, platte vorm heeft, is hij vrijwel overal te plaatsen. De ingebouwde Embedded SIM-chip met World Wide GSM telesupport zorgt ervoor dat hij zijn positie doorstuurt bij GPS-bereik. De hardware is ingebed in een gel. Hierdoor is de Safety Guard GPS waterbestendig tot ruim tien meter en zeer schokbestendig. Installatie is eenvoudig: sluit een abonnement af via de website en installeer de iOS- of Android-app. Vervolgens schud je de GPS Guard gedurende vijf seconden in de buitenlucht om de GPS-verbinding tot stand te brengen en de trackingfuncties te activeren. Via de app en de online portal blijf je op de hoogte van de positie van het item waaraan je de tracker hebt bevestigd.

Op alle mogelijke voorwerpen te bevestigen

De Dantracke GPS is er in verschillende typen. Allereerst is er de standaard editie: de DantrackerGPS IA met interne antenne. De Dantracker GPS SPY bevat een sterke magneet en is hierdoor perfect onder voertuigen te bevestigen voor surveillance door bijvoorbeeld politie. Daarnaast hebben we echt Europees model. Deze gaat in ieder geval 5 jaar mee en is daardoor ook voordeliger in prijs en abonnement.

Geschikt voor zowel privé- als zakelijk gebruik

“Met de DantrackerGPS vind je alles terug wat je kwijt bent. Dankzij de enorme batterijcapaciteit ben je zeker van vijf of vijftien jaar gebruik. En dat is wel fijn als jouw kostbare jacht, auto, motor, kunstwerk of een ander waardevol product bijvoorbeeld wordt gestolen. Via de eenvoudige app traceer je de locatie razendsnel en overal ter wereld”, zegt Nic van Buttingha Wichers, eigenaar van DantrackerGPS in Nederland. “Zowel voor privé- als voor zakelijk gebruik is deze GPS tracker een betrouwbare toevoeging die je een veiliger gevoel biedt voor al je waardevolle items, tot tien jaar lang.”

Behalve de beschrijving Dantracker GPS  hier bij een link. hoe GPS eigenlijk werkt.