Dantracker GPS TRACKER SPY

UNIEK ONTWERP

GPS tracker SPY is langwerpig, plat en rond. De buitenkant heeft een diameter van 25,3 mm, een lengte van 202 mm en weegt 136 gram.  Een sterke magneet is gemonteerd om de tracker eenvoudig te bevestigen aan een container of onder een auto.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

Als een abonnement loopt, moet de tracker 5 seconden lang geschud worden. Daarna gaat hij automatisch aan.

INGEBOUWDE SIM CHIP

De Dantracker GPS tracker SPY heeft een ingebouwde Embedded SIM chip met World Wide GSM telesupport. Dus zolang je GPS-bereik hebt, stuurt de gps tracker je positie door.

WEER EN WIND

De GPS tracker blijft werken in situaties waar de meeste andere bevriezen of zweten. De batterij werkt bij temperaturen van -55 tot +85oC.

LEVENSDUUR

Onze GPS tracker is eigenlijk een  wegwerpproduct. De batterij kan niet vervangen worden. Hij is geoptimaliseerd om alleen posities door te sturen als hij 5 minuten niet bewogen heeft. Maar met een standbyduur van 15 jaar en maximaal 14.000 GPS tracks overleeft hij meestal de machine of boot hij moet beschermen.

WATER- EN SCHOKBESTENDIG

De hardware is ingebed in een gel. Dankzij deze gel is de GPS tracker waterbestendig tot ruim 10 meter en schokbestendig met de normale behuizing.

GRATIS APP EN PORTAL

Je kunt de trackers volgen op een APP of in een PORTAL op je computer.

HANDLEIDING

De GPS tracker wordt geleverd met een simpele handleiding zodat je gemakkelijk kunt beginnen.

PLAATSING

De tracker kan op de meeste oppervlakken en in de meeste omstandigheden geplaatst worden, maar het apparaat moet niet bedekt worden met metaal of andere materialen die het signaal blokkeren. De SPY version heeft een magneet en kan onder voertuigen geplaatst worden voor surveillance.