Dantracker Easy

Schitterende GPS tracker voor fleetowners om direct te zien waar hun voertuigen rijden.

Hover Box Element

Dantracker Change
Solid, small and easy to install
Waterproof and dust resistant.
Battery life: up to 1200 tracks.

Dantracker Small

Dantracker Small

Simple and easy to install. Free Portal an APP.

Can be used in Europe, Asia and USA.

Live tracking  (every 10 seconds)

Route view with log of 2 years.

Asset Trackers

GPS Trackers en een eigen tracking platform

www.dantrackergps.nl

Yabby3 GPS van Digital Matter

  • Compacte en ultra-robuuste batterij-aangedreven GPS-tracker voor bedrijfsmiddelen met een batterijlevensduur van meer dan 10 jaar
  • Eenmalig te gebruiken batterijduur met tot wel 10+ jaar op slechts 3 x AAA-batterijen die door de gebruiker kunnen worden vervangen
  • Volgt bedrijfsmiddelen wanneer ze onderweg zijn en gaat in de slaapstand wanneer ze stilstaat om energie te besparen
  • Waarschuwingen ‘Batterij bijna leeg’ en ‘Batterij kritiek’
  • Weerbestendige en ultra-robuuste IP68, IK06-behuizing – 85 x 63 x 24 mm (3,35 x 2,48 x 0,94”)
  • LTE-M / NB-IoT-connectiviteit
dantrackergps.nl

GPS tracker voor Track en Trace

Met een gps tracker zijn uw bezittingen overal zichtbaar. Na diefstal kunnen ze worden getraceerd en zijn ze weer terug te halen. Het systeem is na activatie gekoppeld aan onze server. Ook ontvangt u inloggegevens om uw voertuigen te monitoren. Zo bent u altijd op e hoogte waar uw bezittingen zich bevinden en kunt u direct actie ondernemen als iets niet in orde is.

GPS, een unieke oplossing om uw bezittingen te beschermen en terug te vinden

Asset trackers zijn ontwikkeld om uw eigendommen terug te vinden. Deze GPS trackers zijn vooral bedoeld voor apparatuur die geen eigen stroombron hebben. We denken dan bijvoorbeeld aan boten, aanhangers, trailers, ouderwetse stoommachines, klassieke auto’s enz. Ook moderne apparatuur die niet het hele jaar door gebruikt worden zodat de accu niet opgeladen wordt zijn goed voor onze  GPS trackers zoals gazonmaaiers, landbouwmachines, klassieke voertuigen en eigenlijk alles wat waarde heeft en verplaatst kan worden.

De GPS tracker kan met de app of via het webportaal worden gevolgd. De grote nauwkeurigheid van de trackers zorgt voor het eenvoudig terugvinden van de tracker en dus de goederen of machines waarin deze zich bevinden.

Installatiekosten zijn er nauwelijks omdat de trackers makkelijk zijn te verbergen of te verstoppen.

Abonnementsprijzen: GPS trackers gebruiken verschillende netwerken zoals GSM-netwerk, LTE-M, Lora, Sigfox etc om de posities te verzenden, daarom is een abonnement op de trackers nodig. We hebben verschillende abonnementslooptijden. Heeft u interesse in meerdere gps trackers informeer dan naar de prijzen en kortingen.

Klik voor onze producten op deze link

        Dantracker Change

Dantracker Change is GPS tracker voor het volgen van activa en geeft u extra veiligheid maar ook zekerheid in HEEL EUROPA.

Voorkom dat waardevolle bezittingen worden gestolen. Deze GPS tracker kan voor meerdere toepassingen worden gebruikt of het nu voor auto’s, boten, scooters of machines is, het wekt overal. Een robuuste oplossingen met uiterst eenvoudige montage. Daarnaast is deze GPS tracker waterdicht en heeft een batterij de vervangen kan worden.