SAFETY GUARD GPS TRACKER EA

UNIEK ONTWERP

SG is langwerpig, plat en rond. De buitenkant heeft een diameter van 25,3 mm, een lengte van 202 mm en weegt 165 gram. De antenne is zo’n 1*2 cm. De totale lengte van het snoer tussen de tracker en de antenne is 38 cm. (de mogelijkheid van een langer snoer aan de antenne is ook aanwezig).

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

Als een abonnement loopt, moet de SG 5 seconden lang geschud worden. Daarna gaat hij automatisch aan.

INGEBOUWDE SIM CHIP

SG heeft een ingebouwde Embedded SIM chip met World Wide GSM telesupport. Dus zolang je GPS-bereik hebt, stuurt de SG je positie door.

WEER EN WIND

SG blijft werken in situaties waar de meeste andere bevriezen of zweten. De batterij werkt bij temperaturen van -55 tot +85oC.

LEVENSDUUR

SG is een wegwerpproduct. De batterij kan niet vervangen worden. Hij is geoptimaliseerd om alleen posities door te sturen als hij 5 minuten niet bewogen heeft. Maar met een standbyduur van 10 jaar en maximaal 14.000 GPS tracks overleeft hij meestal hetgeen hij moet beschermen.

WATER- EN SCHOKBESTENDIG

De hardware is ingebed in een gel. Dankzij deze gel is de SG waterbestendig tot ruim 10 meter en schokbestendig met de normale behuizing.

GRATIS APP EN PORTAL

Je kunt de trackers volgen op een APP of in een PORTAL op je computer.

HANDLEIDING

SG wordt geleverd met een simpele handleiding zodat je gemakkelijk kunt beginnen.

PLAATSING

SG kan op de meeste dingen en in de meeste omstandigheden geplaatst worden, maar bedek het apparaat niet met metaal of andere materialen die het signaal blokkeren.