De enige GPS tracker die nooit wordt opgeladen.

Dantrackergps.nl

Eigenschappen:

1 UNIEK ONTWERP

2 GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

3 TOT DUIZENDEN GPS TRACKS

4  WERELD- OF EUROPADEKKING

5 STAND-BY VAN 3 tot 10 JAAR

6 WATER- EN SCHOKBESTENDIG

7 GRATIS MOBIELE APP & PORTAL

8 INGEBOUWDE SIM CHIP

9 NOOIT OPLADEN

10 EENVOUDIG, EFFECTIEF, EFFICIENT

Hoe werk een Dantracker GPS?

Dantracker GPS Tracker is de enige tracker die nooit opgeladen hoeft te worden, altijd voor 100% beschikbaar.

Dantrackergps.nl
Dantrackergps.nl

Een unieke GPS oplossing om uw bezittingen te beschermen

Dantracker GPS is ontwikkeld om uw eigendommen terug te vinden. Deze GPS trackers zijn vooral bedoeld voor apparatuur die geen eigen stroombron hebben. We denken dan bijvoorbeeld aan boten, aanhangers, trailers, ouderwetse stoommachines enz. Ook moderne apparatuur die niet het hele jaar door gebruikt worden zodat de accu niet opgeladen wordt zijn goed voor onze Dantracker GPS trackers zoals gazonmaaiers, landbouwmachines, klassieke voertuigen en eigenlijk alles wat waarde heeft en verplaatst kan worden.

De GPS tracker kan met de app of via het webportaal worden gevolgd. De grote nauwkeurigheid van de trackers zorgt voor het eenvoudig terugvinden van de tracker en dus de goederen of machines waarin deze zich bevinden.

Installatiekosten zijn er nauwelijks omdat de trackers makkelijk zijn te verbergen of te verstoppen. Wel is er een houder ontwikkeld waarin de tracker goed vastgezet kan worden voor als dat nodig mocht zijn.

Abonnementsprijzen: Een Dantracker GPS tracker gebruikt het GSM-netwerk om de posities te verzenden, daarom is een geldig abonnement op de tracker nodig om te kunnen werken. We hebben verschillende abonnementslooptijden, van 1 maand tot en met 120 maanden. Klik hier voor de prijslijst van de abonnementen. Heeft u meerdere gps tracker informeer dan naar de prijzen.

Hierbij de link naar onze GPS trackers:
Dantracker GPS model ia
Dantracker GPS model spy
ALLE GPS TRACKERS

Dantrackergps.nl

HttpS://dantrackergps.nl