GPS tracker vond gestolen scooter met bracht 6 mensen in de gevangenis
7 november 2018
Met Dantracker GPS Wij vinden uw John Deere terug
5 december 2018

GPS tracker nooit  opladen. Bericht uit NieuwsMotor:

GPS tracker die je nooit hoeft op te laden

 

Your GPS Guard introduceert de Safety Guard GPS: de eerste en enige GPS-tracker ter wereld die maar liefst tien jaar meegaat zonder oplaadbeurt. Dat betekent dat je altijd de locatie van waardevolle spullen weet, zoals een boot, auto, motor, koffer of kunstwerk. Die check je namelijk in de bijbehorende app of online in een speciale portal. De Safety Guard GPS is ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en is vanaf nu beschikbaar in Nederland. De Safety Guard GPS onderscheidt zich vooral van andere GPS-trackers op het vlak van houdbaarheid. Het niet hoeven opladen – hij heeft een capaciteit van maximaal 14.000 GPS-tracks – is de belangrijkste kracht van het apparaat. Standaard staat hij in slaapmodus. Na vijf minuten zonder beweging stuurt de tracker een GPS-locatie door. Zodra deze is gedownload en naar je account is gestuurd, keert hij terug in slaapmodus. De gebruiker kan ook zelf een geografische cirkel instellen. Beweegt de Safety Guard GPS buiten deze zone, dan krijgt de eigenaar direct een melding. Bij voortdurende beweging ontvang je elke vijf minuten een nieuwe positie.

Eenvoudige installatie en bevestiging
Doordat de Safety Guard GPS een langwerpige, platte vorm heeft, is hij vrijwel overal te plaatsen. De ingebouwde Embedded SIM-chip met World Wide GSM telesupport zorgt ervoor dat hij zijn positie doorstuurt bij GPS-bereik. De hardware is ingebed in een gel. Hierdoor is de Safety Guard GPS waterbestendig tot ruim tien meter en zeer schokbestendig. Installatie is eenvoudig: sluit een abonnement af via de website en installeer de iOS- of Android-app. Vervolgens schud je de GPS Guard gedurende vijf seconden in de buitenlucht om de GPS-verbinding tot stand te brengen en de trackingfuncties te activeren. Via de app en de online portal blijf je op de hoogte van de positie van het item waaraan je de tracker hebt bevestigd.

Op alle mogelijke voorwerpen te bevestigen
De Safety Guard GPS is er in drie typen. Allereerst is er de standaard editie: de Safety Guard GPS IA met interne antenne. De Safety Guard GPS EA bevat een externe antenne zodat je hem bijvoorbeeld in de stang van je fiets kunt bevestigen en de antenne aan de buitenzijde. De Safety Guard GPS SPY bevat een sterke magneet en is hierdoor perfect onder voertuigen te bevestigen voor surveillance door bijvoorbeeld politie.

Geschikt voor zowel privé- als zakelijk gebruik
“Met de Safety Guard GPS vind je alles terug wat je kwijt bent. Dankzij de enorme batterijcapaciteit ben je zeker van tien jaar gebruik. En dat is wel fijn als jouw kostbare jacht, auto, motor, kunstwerk of een ander waardevol product bijvoorbeeld wordt gestolen. Via de eenvoudige app traceer je de locatie razendsnel en overal ter wereld”, zegt Nic van Buttingha Wichers, eigenaar van Safety Guard GPS in Nederland. “Zowel voor privé- als voor zakelijk gebruik is de Safety Guard GPS een betrouwbare toevoeging die je een veiliger gevoel biedt voor al je waardevolle items, tot tien jaar lang.” De Safety Guard GPS IA is verkrijgbaar voor 199 euro, de EA-versie voor 239 euro en de SPY voor 219 euro.

Over Your GPS Guard
Het aanschaffen van Chinese GPS-trackingmodules en het ontwikkelen van een app om de locaties van die modules aan te geven; dat was het begin van Safety Guard GPS. Op basis van de producten die tot dan toe op de markt zijn verschenen, is ervoor gekozen zelf een trackingmodule te ontwikkelen. Fietsenmaker Stom Denmark is ook betrokken bij de ontwikkeling van de GPS-tracker. Er zijn inmiddels drie versies van de tracker beschikbaar.

Wilt u het originele bericht lezen? Klik dan op deze link.

Een Link naar onze producten op website