Dantracker is de fabrikant van Safety Guard GPS.

Dantracker GPS een eenvoudige GPS tracker

DanTracker IA is een universele tracker. Hij kan gebruikt worden in elke omgeving en voor veel verschillende objecten. Het unieke ontwerp en de ingebouwde batterij maakt het monteren eenvoudig. Deze GPS tracker heeft geen andere stroombron nodig dan de interne accu en daarom is deze GPS tracker ook zo geschikt voor boten, machines en vervoermiddelen die geen eigen accu hebben en daardoor wel gevolgd kunnen worden.

De batterij gaat tot 15 jaar mee!

Je kunt via de smartphone app of via de website de tracker beheren-als dat nodig is. Hier kun je ook de instellingen van de trackers veranderen en de trackers beheren die actief zijn (als je er meer dan een hebt).

Dantracker GPS is schok- en waterproof. Daarom kun je het gebruiken om veel verschillende objecten te beveiligen zoals je boot, tractor, auto – alleen je fantasie is de grens! Deze tracker met interne antenne kan gebruikt worden voor het volgen van objecten en nog veel meer.

 

Klik hier om naar de productpagina te gaan

Dantracker Safety Guard GPS is namelijk een hermetisch afgesloten GPS-tracker met een niet verwisselbare accu en een wereldwijde GSM-simkaart in de vorm van een dubbellange, extra dikke permanent markerviltstift. Oftewel hij is ultiem water- en stofdicht. Hij kan tot vijftien jaar lang de locatie van het object waarin je hem verborg doorseinen. Daarna gooi je hem weg.

Het unieke aan de Dantracker Safety Guard GPS is natuurlijk dat de fabrikant een batterijduur tot 15 jaar aangeeft. Dat doen ze met een slimme truc. Als de tracker niet beweegt, slaapt hij en stuurt hij geen coördinaten door. Als de tracker beweegt wordt hij actief. De tracker wacht vervolgens totdat hij weer langer dan vijf minuten stil staat en dan pas stuurt hij coördinaten door, om vervolgens weer in slaap te vallen. Eenvoudig maar zeer doeltreffend.