DantrackerGPS: Enige GPS-Tracker Die Je Nooit Hoeft Op Te Laden

DantrackerGPS introduceert de eerste en enige GPS-tracker ter wereld die maar liefst vijftien jaar meegaat zonder oplaadbeurt. Dat betekent dat je altijd de locatie van waardevolle spullen weet, zoals een boot, auto, motor, koffer of kunstwerk. Die check je namelijk in de bijbehorende app of online in een speciale portal. De DantrackerGPS is ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en is vanaf nu beschikbaar in Nederland.

Dantrackerd GPS onderscheidt zich vooral van andere GPS-trackers op het vlak van houdbaarheid. Het niet hoeven opladen – hij heeft een capaciteit van maximaal 14.000 GPS-tracks – is de belangrijkste kracht van het apparaat. Standaard staat hij in slaapmodus.Na vijf minuten zonder beweging stuurt de tracker een GPS-locatie door. Zodra deze is gedownload en naar je account is gestuurd, keert hij terug in slaapmodus. De gebruiker kan ook zelf een geografische cirkel instellen. Beweegt de Safety Guard GPS buiten deze zone, dan krijgt de eigenaar direct een melding. Bij voortdurende beweging ontvang je elke vijf minuten een nieuwe positie.

Eenvoudige installatie en bevestiging

Doordat de GPS Tracker een langwerpige, platte vorm heeft, is hij vrijwel overal te plaatsen. De ingebouwde Embedded SIM-chip met World Wide GSM telesupport zorgt ervoor dat hij zijn positie doorstuurt bij GPS-bereik. De hardware is ingebed in een gel. Hierdoor is de Safety Guard GPS waterbestendig tot ruim tien meter en zeer schokbestendig. Installatie is eenvoudig: sluit een abonnement af via de website en installeer de iOS- of Android-app. Vervolgens schud je de GPS Guard gedurende vijf seconden in de buitenlucht om de GPS-verbinding tot stand te brengen en de trackingfuncties te activeren. Via de app en de online portal blijf je op de hoogte van de positie van het item waaraan je de tracker hebt bevestigd.

Op alle mogelijke voorwerpen te bevestigen

De Dantracke GPS is er in twee typen. Allereerst is er de standaard editie: de DantrackerGPS IA met interne antenne. De Safety Guard GPS SPY bevat een sterke magneet en is hierdoor perfect onder voertuigen te bevestigen voor surveillance door bijvoorbeeld politie.

Geschikt voor zowel privé- als zakelijk gebruik

“Met de DantrackerGPS vind je alles terug wat je kwijt bent. Dankzij de enorme batterijcapaciteit ben je zeker van vijftien jaar gebruik. En dat is wel fijn als jouw kostbare jacht, auto, motor, kunstwerk of een ander waardevol product bijvoorbeeld wordt gestolen. Via de eenvoudige app traceer je de locatie razendsnel en overal ter wereld”, zegt Nic van Buttingha Wichers, eigenaar van DantrackerGPS in Nederland. “Zowel voor privé- als voor zakelijk gebruik is deze GPS tracker een betrouwbare toevoeging die je een veiliger gevoel biedt voor al je waardevolle items, tot tien jaar lang.”